Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jozef Khasho från Hovsjö – vinnare av Årets HR-chef 2018

Jozef Khasho som är chef på Rusta har utsetts till Årets HR-chef 2018.

Vid Årets chefsgala prisades ett flertal chefer i olika sju olika kategorier. Rustachefen Jozef Khasho vann alltså priset som Årets HR-chef.

I februari skrev LT om hur hans karriär tog fart efter att han gått tre år på Västergårdsgymnasiet och sedan jobbat på Ådala gruppboende i Enhörna. Bland annat har han jobbat i klädbutik och tackat nej till ett jobb på  Spotify i New York.

Han började jobba på Rusta år 2012 och blev HR-chef 2014.

Jozef Khasho fick priset med denna motivering: ”Josef är en HR-chef som blandar målmedvetenheten och uthållighet med ett tydligt och framgångsrikt affärsmannaskap. Leder en komplex organisation med stort behov av kundorientering på flera nivåer. Har anmanat ett värderingsstyrt ledarskap och på så sätt byggt upp HR till en av ledningens mest strategiska utvecklingspartner. Ett framtidsnamn inom HR: ”

– Jag är hedrad över utmärkelsen och känner mig omtumlad och tacksam! Genom ett tydligt verksamhetsfokus arbetar hela vårt HR-team aktivt och outtröttligt med att driva förändring och utveckling. - och grunden till allt är en stark gemensam kultur för alla våra medarbetare världen över. Jag kan inte med ord beskriva den stolthet jag känner över HR-teamet och det är tack vare dem som jag står här idag, säger han efter att ha vunnit priset.

Här kan du se en nomineringsfilm som Årets chef har gjort där Jozef Khasho berättar om vad han gillar bäst med sin arbetsgivare.