Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jörgen – fansens val 2010

Handledsskadan tvingade honom att sluta i höstas. I går hyllades Jörgen Bemström, 35, i Axa sports center efter att han blivit framröstad som ”Fansens val”.

En fullsatt arena stod upp för att visa sin uppskattning för den spelare som fostrats i SSK och gjort 14 säsonger och 621 matcher för a-laget.

– Det var väldigt mäktigt att stå där nere inför så mycket folk. Jag försökte njuta av ögonblicket, men tänkte lite, varför jag? Fast jag har väl en stor släkt som röstat på mig, skojade Bemström.

SSK-legendaren var givetvis lika glad som alla andra efter den fina insatsen på isen. Men om laget ska ta sig över åtminstone ett streck i tabellen krävs det mer av detta – och inte bara på hemmaplan.

– Vi har vunnit alldeles för sällan på bortaplan, så är det. I kväll gjorde alla spelare 60 minuters hårt jobb och det gav utdelning. Det är bara att hoppas att vi fortsätter så här.