Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Joakim Granberg sålde "sexistiskt soffbord" på Blocket

Joakim Granberg, ordförande för Realistpartiet, hittade ett soffbord i källaren som han kallar "vulgärt" i en intervju med SVT. Han sålde det på Blocket – med annonstiteln "sexistiskt soffbord".

När Joakim Granberg och hans fru rensade källaren hittade han ett glasbord som han fått när han fyllde 25 år.

– Det är ett glasbord med en naken kvinna under, jag hade aldrig köpt det idag, skulpturen är ju vulgär, säger Joakim Granberg till SVT Södertälje.

Först tänkte han kasta det men sedan väckte hans fru idén att lägga ut en annons på Blocket. Kanske kunde det passa i någon klubblokal eller liknande?

Vad Granberg tyckte om bordet framgick rätt tydligt i annonsen, eftersom han kallade det för ett "sexistiskt soffbord". Det motverkade dock inte köpintresset. Bara fem minuter efter att annonsen lades ut på fredagsmorgonen var bordet sålt, för 300 kronor till två unga killar. Till SVT säger Joakim Granberg att det känns skönt att ha blivit av med det.