Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Järnas svar på Glada Hudik

Annons

Glada kören, Järnas egna Glada Hudik, bjöd på en bejublad föreställning i Överjärna församlingshem 29 maj. Hur kan nu lilla Järna bjuda på något sådant? Jo, här har antroposoferna och även andra aktörer många gruppboenden för så kallade funktionsvarierade. Som undertecknad tycker är ett mycket bra begrepp, eftersom även jag själv är en sådan person, på mitt sätt.

Anmäl text- och faktafel

Glada kören består av ett 20-tal medlemmar med stödsångare under ledning av Barbro Dahlberg. Att få se Barbro dirigera och leda kören med livliga och beskrivande gester, är halva underhållningen.

För mig känns det mycket tillfredsställande att deltagarna i denna kör får tillfälle till både musikalisk och social utveckling. För de träffas varje onsdag kväll i Församlingshemmet. Verkligen en stor tillgång i lilla Järnas kulturliv.

De är både intressanta, välsjungande, roliga – till och med ibland tokroliga – och ger alltid högklassig liveunderhållning på hemmaplan.

Birgitta från Järna

Glada körens största fan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare