Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag skrev vad du sa

Tack, Effe Östman (M), för ditt svar på min insändare om Nykvarns centrum. Först och främst vill jag påminna dig om att det inte var jag som påstod att det var byggnadsfirman som byggde lägenheterna i Bruksparken som skulle svara för rivningen av centrum.

I stället var det så att jag satt på min rullator utanför Jackpotten och väntade på min fru som var inne på Ica för att handla, när du kom fram till mig och hälsade. Eftersom jag hade blickarna mot den tomma Tempobutiken kunde jag inte låta bli att fråga dig: ”De ska väl snart riva Tempoaffären?”

Då svarade du faktiskt: ”Ja, det blir samma byggnadsfirma som byggde i Bruksparken som ska svara för rivningen”.

Så vad säger du? Var det ett misstag av mig när jag skrev det du sa åt mig?

Men så här i helgtider kan jag ändå glädja dig med att jag är tacksam för att du ändrade på planerna att bygga villor på Bruksparkens tomt, som Dan Fagerlund och Urban Dahlberg kommit överens om. Men när Dan Fagerlund behövde operera sin höftkula blev det i stället bostadsrätter där.

Kommer du att kalla också detta för lögn av mig?

Knut Engström

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel