Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ishak sänkte IFK Göteborg med en dubbel

Inga ligamål sedan i november. Men på torsdagen sänkte Mikael Ishak IFK Göteborg med dubbla fullträffar.

Mikael Ishak visar form igen.

Den Assyriskafostrade anfallaren svarade för två mål för Randers när IFK Göteborg besegrades med 3–0 på skärtorsdagen.

– Vi spelade väldigt bra och kom upp på den nivå där vi ska vara, vilket vi inte gjort i ligan. Sjukt bra slutresultat mot ett väldigt bra lag, säger Mikael Ishak till LT-sporten.

Hur var matchen för egen del?

– Det kändes bra. Jag fick de här bollarna jag har sökt hela säsongen, djupledsbollarna framåt och på marken. Det kändes väldigt bra och jag är glad att jag tog vara på dem också.

Ishaks 1-0 kom i 17:e minuten när han löpte sig fri och drog in bollen bakom John Alvbåge, rapporterar Fotbollskanalen.

I andra halvek kom Mikael Ishaks andra mål för dagen. På framspel i djupet löpte Ishak och rullade in bollen bakom IFK:s inbytte keeper Pontus Dahlberg.

– Jag ser att han kommer ut – och ja, det går inte att tänka, man bara gör det, säger Ishak om målet.

Målen var Södertäljeproffsets första på länge. I danska ligan har han inte gjort mål sedan i november. Men laget har varit i gungning på slutet.

– Det känns konstigt nu när man säger det men på våra fyra senaste matcher så har jag skjutit ett skott på mål. Det säger nästan allt om hur vi har spelat och vilka chanser vi har skapat.

– Vi har det väldigt tungt i laget just nu, med tanke på vad som hände med de båda lagkamraterna, säger Mikael Ishak, och syftar på det mycket offentliga relationsdrama som lett till att en spelare lämnat klubben.

Randers möter Odense i danska Superligan den 3 april.