Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ishak räddade poäng åt Randers

Med sitt sjätte mål för säsongen räddade Mikael Ishak en poäng åt sitt Randers borta mot Nordsjaelland.

Nordsjaelland såg ut att vara på väg mot en seger hemma mot Randers. En trepoängare som skulle föra laget upp på lika många poäng som just Randers, som med sin sjundeplats i tabllen låg två placeringar för Nordsjaelland.

Men i samma ögonblick som matchklockan tickade upp på 90 minuter slog Mikael Ishak till - och kvitterade till 2-2. Det var egentligen Ishaks andra mål i matchen. I 17:e minuten sköt han ett skott som hemmalagets målvakt David Jensen fumlade över mållinjen, men varken domare eller linjeman hade tillräckligt bra position för att se att bollen faktiskt var över linjen.

- Efter det mål jag gjorde i första halvlek som inte dömdes som mål var det väldigt skönt att få göra 2-2-målet, säger Ishak i en intervju på Randers hemsida.

Randers dominerade första halvlek och ledde med 1-0, men tappade i början av andra när Nordsjaelland gjorde två snabba mål.

- Vi är mycket bättre än motståndaren i första halvlek, men i andra halvlek kommer vi inte igång. Sen tar vi över igen efter deras mål och pressar på och skapar chanser och till slut blir det mål. Det är ett helt okej resultat, säger Mikael Ishak.