Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Invigningen av Södertälje Science park försenas – skjuts fram till nästa år

Invigningen av Södertälje Science park skulle ske lagom till höstterminsstarten i september. Nu skjuts den fram till nästa år, skriver science park på sin hemsida.

Södertälje Science park var tänkt att invigas med pompa och ståt och besök av diverse prominenser den 27 september. Men så blir det inte.

På Science parkens hemsida lade man i förra veckan ut ett inlägg som förkunnade att invigningen är uppskjuten till den 30 januari 2018 – det vill säga fyra månader senare än planerat. Av det skälet blir även den planerade Science week uppskjuten och får nu startdatumet 31 januari.

Någon orsak till förseningen anges inte i inlägget.

Läs också: Här tar Science park form

Läs också: Hon blir första KTH-professorn på plats i Södertälje

Läs också: Se hur långt Science park-bygget kommit – nybygget får en fasad av limträ

[+] För pluskunder och prenumeranter: Science park-bygget inne i ett avgörande skede – "Det är väldigt intensivt nu på slutet"

[+] För pluskunder och prenumeranter: "Slöseri är ohållbart" – Södertälje science park ska göra Södertälje unikt med hållbarhet