Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vill se antal smittade kommundel för kommundel

Angående coronaviruset skulle det vara väldigt intressant att veta antal smittade per kommundel i Södertälje. Det kan vara av stor betydelse om man ska våga gå och handla det man behöver.

Själv sitter jag givetvis mest hemma, men ibland behövs förnödenheter, mediciner, tandläkare, läkarbesök och eventuellt annat viktigt som jag inte kan få hjälp med eller är tvungen att göra personligen.

Jag är själv i en riskgrupp, trots att jag inte är 70+, och försöker få hjälp med det mesta men som sagt behöver jag göra vissa saker själv. Därför skulle jag och säkert andra med mig vilja veta var risken är minst/störst för ovan nämnda saker.

Så statistik kommundel för kommundel önskas – det vore självklart att sådan redovisas.

Alla ska givetvis vara försiktiga med vad vi gör och jag har inget intresse att gå på restaurang eller sätta mig på en pub i en stadsdel bara för att det är färre fall där. Jag med flera vill bara veta om vi törs gå och handla och hämta ut medicin med mera när vi inte kan få hjälp.

Med hopp att detta ska vara över snart.

Micke

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare