Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi rökare måste visa respekt

Till alla rökare: snälla visa respekt när ni röker på offentliga platser som buss-tåg hållplatser och där det finns yngre barn och äldre gamla människor.

Är själv långtidsrökare, men jag är noga med vart jag står och röker och fimpar på offentliga platser. Det kom en snäll gammal dam häromdagen i Södertälje centrum mellan 80 och 90 år gammal som berömde mig trots att jag rökte på offentlig plats. Men jag gick långt från människorna som stod vid hållplatsen och jag var noga med mitt rökande och var jag blåste och fimpade. Vilket denna äldre gamla damen måste uppmärksammat så hon kom fram till mig och sa att jag var en fin gosse som respekterar andra som går avskild av människor trots min dåliga vana att jag är en rökare och att jag borde sluta medans jag är yngre.

Är själv långtidsrökare, men jag är noga med vart jag står och röker och fimpar på offentliga platser.

Men det var verkligen en söt rar svensk äldre dam närmare 90-årsåldern som gjorde mig glad den dagen måste jag erkänna trots att hon hade ett och annat att säga mig. Hon tyckte att dagens människor och speciellt alla ungdomar gjort den fina Södertälje centrum till en papperskorg och blåser rök överallt utan minsta respekt för de äldre. Så var det aldrig på hennes tid enligt henne.

Anmäl text- och faktafel

Jag lovar damen att jag fortsätter att göra som jag gör när jag röker på offentliga platser och visar respekt för andra så som damen berömde mig för trots den dåliga vanan att jag är rökare.

Ynglingen med vita skorna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare