Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varning för fräcka hantverkare

Jag vill varna för de oseriösa hantverkare som ringer runt och påstår att det är jätteviktigt att låta professionella tekniker göra rent köksfläkten med jämna mellanrum och att det är förenat med fara att låta bli.

Jag har förstått att de gärna vänder sig till äldre. Först med ett telefonsamtal där de erbjuder denna ”nödvändiga” tjänst, sedan med ett sms med påhittad bekräftelse och inom ett par dagar knackar de på dörren, helg som vardag.

Det är inte lätt att säga nej till dessa påstridiga och förslagna personer som ringer upp, särskilt om man är gammal. Att göra rent köksfläkten själv är inte alls svårt och behovet måste ju vara individuellt, beroende på hur stor familjen är och så vidare.

Det är otroligt oseriöst att på detta utstuderade sätt vända sig till personer som vill göra rätt för sig och har svårt att säga nej.

Vera

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare