Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vad håller Miljöpartiet på med egentligen?

Varför växer inte Miljöpartiet i opinionen under pågående klimatkris? Jo, kanske för att ni splittrar er på frågor som tenderar att söndra Miljöpartiets själ.

Lägg allt krut ni har på aktuella och ytterst angelägna miljöfrågor. Ett enormt stort område med mängder av frågor och problem att ta sig an. Ett område som oroar gemene man i dag.

Som det är nu, höjer ni ibland rösten mer i favör till ökad asylinvandring och migration än till klimatkrisen. Ni vinner inte mark på det, hur angelägna dessa frågor än må vara i nuet.

Vad är Miljöpartiet egentligen? Ni måste lyfta perspektivet. I klimatkrisens dagar borde ni profilera er kring denna fråga – den största och viktigaste frågan för mänskligheten.

I så fall skulle jag med största respekt gärna rösta på Miljöpartiet. Vi behöver er som stöd, väktare och genuina experter i miljöfrågor till gagn för mänskligheten.

Inget annat parti har eller kommer någonsin att få en sådan självklar plats på miljöområdet som ni har. Förvalta den väl!

Att vara eller inte vara det är frågan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare