Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vad avses med kravlöst?

Kan inte låta bli att kommentera Håkan Bullers (S) svar (LT 18/7) angående förtätningen av Södertälje.

Anmäl text- och faktafel

Vill bara fråga, vem anses Vi vara i inlägget. Är det politikerna och dess tjänstemän eller Vi medborgare? Har vi något att säga till om?

Vad avses med kravlöst? Det finns ett antal "historier" om bygglov, ändrade stadsplaner, nya stadsplaner, arrogans mot medborgare som ställer frågor och utlovas svar som uteblir.

Antar att Vi medborgare i staden inte ska lägga oss i och ha synpunkter, utan förlita oss helt på politikernas professionalitet, kompetens och ha koll på korruption – det vill säga inbördes intressen och beundran.

Det händer att vi går ner till centrum, vilket vi gjorde i gångna helgen. Rekommenderas varmt att Södertäljeborna går ner och kollar det nya höghuset nedanför gamla flickskolan. Om huset på torget inte passar in i miljön, kolla då in det nya huset som börjar ta form.

Uppgifter att de nybyggda hyreshusen vid Astra har så höga hyror att hyresgäster inte klara av att betala hyran och hamnat hos Kronofogdemyndigheten. Sorgligt, men sant.

Efter valet utlovades att kostnaderna för utökade antalet kommunpolitiker med tjänstemän, inte skulle ge negativa ekonomiska effekter för kommunens egna driftverksamheter. Vad har hänt, snabba neddragningar och sammanslagningar. Vilka verksamheter drabbas. Jo de som behöver oss mest, barn, gamla och funktionshindrade.

Lurad, eller hur?

Marakottan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare