Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Utlys extraval till hösten

Jag hoppas att statsminister Stefan Löfven (S) utlyser ett extraval. Det finns inte på kartan att statsministern bör avgå. Till alla socialdemokrater, miljöpartister och även centerpartister – be statsministern att utlysa nyval. Svenska folket bör självklart få vara med och säga sitt.

Detta var inte statsministern fel. Jag röstade inte på nuvarande regering kan jag vara ärlig och säga, röstade på Kristdemokraetrna och anledningen var Seyfofrågan. Men då var då.

Läs Tomas Karlsson: Löfven faller – rimligt att folket får rösta i ett extraval

Jag kommer att rösta på nuvarande regeringsunderlaget, antingen Miljöpartiet eller Centerpartiet, för tycker dom har bäst miljö- och klimatpolitik.

Misstroendeomröstningen var bedrövligt gjord när ordinarie valet bara var cirka ett år bort. Så oansvarigt av vänstern och högern med Sverigedemokraterna i spetsen. Hoppas det blir nyval i höst nu.

Besviken på högersidans partier

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare