Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tråkig nedläggning av äldredagen

Annons

Jag kom in i Kommunala pensionärsrådet, KPR, som ledamot för Liberalerna (tidigare Folkpartiet) när jag var 48 år och då som ordförande och satt kvar där som ledamot under 29 år, vilket är ett svårslaget rekord.

Anmäl text- och faktafel

De senaste nio åren har KPR haft en äldredag inlagd första torsdagen i oktober under rubriken ”Bevara dig väl” med olika teman.

Jag satt med i arrangörskommittén under åtta av dessa år. Det var populära artister som medverkade – bland andra Mark Levengood, Ulf Elfving och Tina Thörner. Över 500 pensionärer kom varje år till stadshuset.

KPR har i år tyvärr beslutat att inställa detta populära arrangemang och besvikelsen är stor hos både mig och andra äldre. Orsaken lär vara brist på pengar.

Jag hoppas att KPR begär medel från kommunstyrelsen för år 2020 så att detta populära arrangemang kan återuppstå och nästa år fira sitt tioårsjubileum.

Nils-Gunnar Lindh

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare