Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svensk politik har blivit rena lekstugan

Det är verkligen ett problematiskt parlamentariskt läge i Sverige, sedan de helt oseriösa Sverigedemokraternas intåg blev verklighet.

Så fort det vädras misstroende gentemot regeringen oavsett vilken fråga det är, är SD först i kön att springa dit. Som nyss när Vänsterpartiet ville väcka misstroende mot regeringen kring en fråga gällande marknadshyror. Ingen av övriga högern hade ens visat intresse med 15 månader kvar till riktiga riksdagsvalet.

Men SD hoppar på tåget, det kvittar vad det handlar om för partiet, det är roligt att leka lekstuga. SD är verkligen ett stort problem i Sveriges riksdag. Jag hoppas innerligt att partiets stöd minskar i kommande valet, det vore bäst för Sverige.

Sverigedemokraterna är inte seriösa och har aldrig varit det. Att Liberalerna också av alla partier skulle gå och sätta sej i knäet på SD är på allvar häpnadsväckande dåligt. Vilket även deras opinionssiffror visat gång på gång.

Jag kommer inte tycka synd om Liberalerna ett dugg om dom åker ut, vilket är möjligt som det ser ut nu. För min del så kommer jag rösta på nuvarande regeringsunderlaget – på Miljöpartiet eller Centerpartiet. Min önskan är att SD kraftigt minskar nästa år, det vore bästa julklappen för mig och även för Sverige.

SD är oseriösa och dåliga för vårat kära Sverige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare