Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sprid ej covid-19 i Tälje

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Det är djupt oroande att läsa i LT om att vissa individer och grupper aktivt vill bedriva dansfester, bröllop och begravningar med flera hundra deltagare trots att Södertälje är en stad som plågas särskilt mycket av dödlig smitta.

Resistens och oförmåga att förstå nationell och internationell beprövad vetenskaplig forskning och kunskap samt ovilja att lyssna på sakkunniga och experter gör att vi har svårt att stoppa fortsatt smittan.

Det anförs alltid att andra beslut och handlingar är värre – till exempel kollektivtrafik, mataffärer, skidåkning, systembolaget med mera. Det är de sämsta tänkbara argumenten. Det är inte logiskt att om andra eventuellt gör fel så har man absolut rätt att agera lika dåligt eller ännu värre.

De måste till tydlig lagstiftning och åtgärder som skyddar den stora majoriteten mot en omedveten minoritet som sprider smittan och konspirationer,

Jiri

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare