Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sopigt i Södertälje

Nu är nedskräpningen i och runt Södertälje utspridd till många olika platser.

Att återinföra sopcontainrar, som veckovis ställs ut på bestämda platser, som vi hade tidigare. Det borde få de som idag kastar i skogen och på andra platser att använda dessa sopcontainrar i stället.

För många som dumpar sopor har troligen inte förstått eller brytt sig om vårt system med RETUREN! För några kanske inte möjligheten finns att åka dit för att kasta sina uttjänta prylar.

Att som idag låta konsulter åka runt i Telge för att städa upp efter nedskräparna kan ju inte vara ett ekonomiskt försvarbart sätt att sköta frågan? Även om Telge Tillväxt på så sätt ”skapar” arbetstillfällen för våra arbetslösa ungdomar.

Det finns så mycket som är eftersatt för Telgeborna ändå. Återställa våra promenadstigar runt om i kommunen, till exempel Telgeleden, Måsnarenleden och naturligtvis den populära cykelleden, gamla järnvägen, till Nykvarn bara för att nämna några.

Anmäl text- och faktafel

Sören Söderqvist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare