Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Solidaritet behövs i politiken

Politik är att vilja. Politik är inte att hålla budgeten. Politik är inte att skära ned för de medborgare som behöver stödet mest. Politik är att vilja andra väl. Inte bara vara sig själv närmast och prisa sig själv och kapitalet till varje pris. Politik är att se andra. Inte att se förbi dem.

Jag vill att ett ord som solidaritet får en betydelse igen. Ansvariga politiker som prioriterar nedskärningar kopplade till vård, skola och omsorg bör skämmas ögonen ur sig. De bör också bemöta kritiken istället för att skicka fram en utbildningschef som bara kan hänvisa till de beslut som politikerna har tagit.

Nykvarnspartiet och dess politiska närstående har uppenbarligen inga problem med att visa att de saknar heder, hjärta, humanism och helhetssyn när det gäller att hantera medborgarnas samhällskontrakt. Det är noterat. Återigen.

Jag stöttar med detta inlägg personalen, eleverna och alla berörda och upprörda parter när det gäller nedskärningarna på Lillhagaskolan i Nykvarn. Jag ser gärna att kommunalskatten höjs för Er och andras skull. All min kärlek, respekt och kampvilja till Er!

Nykvarnsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare