Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Snacka om oseriöst bostadsbolag

IvarBo skulle vara ett seriöst bostadsföretag, enligt Telge bostäder. Men sedan IvarBo köpte fastigheterna på Strindbergsvägen så fungerar ingenting.

Företagets funktion för felanmälan är under all kritik. Gör man en felanmälan ska man ha tur om man över huvud taget får hjälp – det är större chans att man vinner på Lotto.

En felanmälan gjordes på en tvättmaskin den 21 februari. Inget händer. Nu finns en enda fungerade tvättmaskin som 24 hushåll ska dela på. Ni kan räkna ut själva hur detta fungerar. Vi hade även en grovtvättmaskin som tyvärr gick sönder, anmälde även denna, fick till svar att det inte skulle löna sig att reparera på grund av dålig bemanning.

Så 24 hushåll får hålla till godo med bara en fungerande tvättmaskin.

Varje år får vi en julgran på gräsmattan. Är hellre utan den om vi får fungerande tvättstugor.

Finns även fönster som saknar kitt, en tidsfråga innan rutorna ramlar ut. Har även anmält detta får ett år sedan. Vad händer? Inget.

Bra

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare