Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Smutskastad stad behöver inga vansinnesprojekt

 
Hotellplanerna vid Maren
Visa alla artiklar

Det finns en längtan att göra staden bättre, en stad så smutskastad och förtalad av riksmedia. 100 000 människor som ständigt smutskastas och förtalas kollektivt i riksmedia. En stad som knappt någon eller några vågar besöka eller investera i gör att de styrande tillåter vansinnesprojekt(investeringar.

Gärna ett intelligent och fint genomtänkt hållbart omdanande av Maren. Men måtta måste råda. Att stympa Maren med nio meter för att investerare kräver det är inget annat än fel. Investerarna ska anpassa sig efter Södertäljes framtida väl och ve.

Maren ska öppnas för båtfolk som i dag är livrädda att besöka vår stad. Båthamnen bör kraftigt subventioneras så att båtfolket låter sin plånbok besegra sina fördomar! Det ska vara extremt billigt att ankra i en av riksmedia grovt trakasserad stad.

Några få av Södertäljes 100 000 invånare – misslyckade människor, kriminella fall – tillåts prägla hela vår stads renommé över hela Sverige! Resurshunger tillåts grovt skada Södertälje.

Till mjuka investeringar i barnens framtid, som fritidsgårdar med mera, slåss det kraftigt för. För straff finns överflöd och resurser flödar. Enorma resurser slösas på de kriminella människorna. De kriminella bidrar inte, de tär på samhällsresurserna.

I samtal med höga samhällsstyrande polischefer med flera har jag ständigt önskat att man med tidiga insatser vänder utvecklingen!

Keter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare