Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Slå ihop lagen

Svar till Elias Rosell kring våra lokala fotbollslag Syrianska och Assyriska.

Vi fans blir ej lyssnade på det minsta lilla, majoriteten av båda lagens fans har tjatat och bett om en sammanslagning av båda lagen så att vi kan utmana högre upp i seriesystemet igen. Ingen av lagens styrelser bryr sig minsta lilla om vad vi har att säga. I över två år har vi tjatat om att slå ihop lagen och detta räcker, nu vi fått nog.

Jag har köpt årskort de senaste fem åren och varit på flesta matcherna fram tills 2019 då Syrianska åkte ur Superettan. Det finns ingen ekonomi och ingen publik kvar längre, sedan har intresset för klubbarna mer än svalnat från oss fans. Fråga folk från bägge klubbarna så får du höra hur trötta och även arga många av oss fans är, som aldrig minsta lilla blir lyssnade på. Vi har tjatat som aldrig förr att slå ihop dem, men tyvärr så fortsätter det så här.

Snälla, gör som jag sa och bara fråga lite där ute så får du höra sanningen. Idag är det 90 procent som fullständigt inte bryr sig längre och inte ens följer matcherna. Slå ihop lagen, lyssna på fansens eviga tjat om detta, vi fått nog dessa två åren på alla sätt. Båda klubbarna känner till detta och även LT-Sporten skulle jag enkelt tro så som dessa två åren varit.

SLÅ IHOP LAGEN LYSSNA PÅ MAJORITETEN AV FANSEN

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare