Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Politikerna har ingen aning om hur mycket Nova betyder

 
Nedläggningen av Nova
Visa alla artiklar

Att höra att Nova ska läggas ner är hjärtskärande. Nova har varit en viktig plats för mig och många andra i flera år. Det var där jag träffade kompisar och hittade min passion i livet, fotografering.

Som ungdom kunde vi gå dit ett gäng och dansa, sjunga eller måla, hålla oss kreativa och hålla oss borta från gatorna. Helt ärligt vet jag inte hur det hade gått för mig (oss) om inte Nova hade funnits.

Vi var i en ålder där det var viktigt att passa in. Nova förde oss samman, vi hittade ett hem, en familj utöver den vi redan hade.

Mina stoltaste stunder i livet har varit i Nova då jag har fått möjligheten att ställa ut mina bilder, senaste gången var den 8 januari i år, då jag fick ha min tredje fotoutställning. Det är tack vare att familjen och vänner har uppmuntrat, men allra mest för att personalen på Nova har funnits där sedan dag ett!

Vad ska vi nu göra? Nu när politikerna beslutar att stänga ner stället? Vart ska vi ta vägen? Vart ska Södertäljes ungdomar ta vägen?

Jag är verkligen jätteledsen och besviken. Tro mig, politikerna vet inte hur mycket Nova betyder för oss. De har ingen aning.

Dedele Bolia

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare