Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Partiledardebatt vid fel tillfälle

Agenda hade på söndagskvällen inbjudit partiledarna till debatt om hur coronapandemin bör hanteras. Alla partiledare utom en hade för länge sedan förstått vad som borde göras för att minska antalet drabbade. Den enda som inte hade förstått det var Stefan Löfven vilket ju är särskilt olyckligt eftersom han är statsminister.

Det är säkert angeläget att granska de beslut som regeringen tagit eller försummat att ta. Men jag ifrågasätter valet av tidpunkt för den här debatten. Budskap ett från partiledarna borde rimligen ha varit hur angeläget det fortfarande är att alla gör vad vi kan för att smittan inte ska spridas ytterligare. Det nämndes inte med ett ord.

Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson gav tvärtom alla sina anhängare fritt fram att strunta i myndigheternas rekommendationer.

Allan Sundqvist

Järna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare