Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Pandemin är inte över – vänta med debatter

Jag håller helt med tidigare insändare att det var fel av Agenda och Sveriges television att sända partiledardebatten mitt under en pågående pandemi. Varför och hur tänkte man som ändå gjorde det?

Vad sänder det för signaler till befolkningen? Att pandemin är över och det är fritt fram att glömma bort reglerna som kvarstår?

Redan har vi sett sedan under juni månad att mycket folk redan börjat skita i reglerna överallt. I kollektivtrafiken, på stränderna, i olika centrum och butiker varav Södertälje centrum är ett. Social distansering är som bortblåst.

Det är sommar och det var högst olämpligt att hålla den där partiledardebatten som ändå inte hade någon värde och spänning. Samma sak har man fått höra sedan pandemin började av Kristdemokraterna, som inte har några som helst spärrar med sina dåliga ordval när gäller att kritisera regeringen. Och som i varje debatt de senaste två åren var Sverigedemokraterna med på tåget ihop med KD.

Väntat med politiska debatter till åtminstone slutet på sommaren.

Besviken på Agenda SVT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare