Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Orimlig omväg för bussarna

Jag färdas vanligen till Södertälje med de nu omlagda busslinjerna 748 och 749. Anledningen till omläggningen ska vara att ett vägarbete på Stockholmsvägen riskerar skapa långa köer, men några uppseendeväckande längre köer än tidigare har jag inte märkt av.

Häromdagen körde en av busschaufförerna av misstag den vanliga rutten längs Stockholmsvägen helt utan någon större försening. Tvärtom tar det andra alternativet mycket längre tid då det tvingar bussarna numera att fortsätta på E4 över motorvägsbron och fastna i de långa köer som det innebär.

Jag önskar en rimlig förklaring från bussbolaget varför vi som bor i västra Stockholm och jobbar i närheten av Södertälje sjukhus ska behöva åka runt halva Södertälje när ordinarie väg för buss 748 och 749, trots vägarbete, tycks ta betydligt kortare tid? 

Göran Gustafson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare