Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Nedskräpning på våra badplatser

Har läst om nedskräpningen som sker på våra badplatser i Mälarbadet, Malmsjön och nu även Brandalsundsbadet. Tyvärr har ju Södertälje kommun fixat i ordning vid Brandalssundsbadet med grillplatser vilket drar dit folk som inte vet hur man sköter sig i naturen.

Tanken är ju god men den fungerar tyvärr inte. Varför sopmajor, varför grillplatser? Vad är tanken bakom det här? Vad är det för dalt med folket, går man ut i naturen med mat och dryck med sig då måste man ju kunna ta med sig skräpet hem. Hur jävla svårt kan det vara.

Innan grillplatser och sopmajor vid Brandalsund fanns ingen nedskräpning. Sluta städa upp efter folk, låt skiten ligga till hösten så folk kanske fattar. Ta bort sopmajor och låt skräpet ligga. Jag vill inte att mina skattepengar går åt till att städa efter idioter. Låt människorna bada i skräp med råttorna.

Naturvän

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare