Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Mycket är illa i Nykvarns centrum

Artikel 33 av 35
Nykvarn får nytt centrum
Visa alla artiklar

Centrum i Nykvarn är en stor besvikelse för oss invånare i kommunen.

Fastighetsägaren Slättös planer för hur centrum skulle se ut i framtiden skapade stort hopp för oss Nykvarnsbor. I dag ser det ut som en byggarbetsplats och har gjort det alldeles för länge. Inget har hänt och vad kommer att prioriteras för kommande byggprojekt?

Tidplanen för byggherren har krympt genom tiden, ett vite hänger över byggherren om inte tidplanen håller.

Bygget medför att antalet parkeringsplatser har reducerats och därmed antalet kunder till de butiker som finns i centrum. Parkeringsvakter jagar kunder med blåslampa.

Ännu värre ser det ut att bli i dessa coronatider där de företagare som finns i centrum tvingas betala orimligt höga avgifter för hyra av lokaler. Med tanke på att ett byggprojekt pågår i centrum borde hyror redan där ha reducerats för företagarna. Man hör på ryktets vägar att Slättö inte visar det minsta intresse för att hjälpa företagen och det drabbar oss som invånare i kommunen – snart har vi inga företag kvar i centrum.

Får Nykvarn inte ett levande centrum där människor vill bo, kunna handla och uträtta sina dagliga ärenden kommer vandalisering och skadegörelse att fortsätta.

Nykvarnsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare