Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: M och KD kommer uppfylla Åkessons dröm

Läser insändare och debattartiklar i LT om SD-framgångarna i opinionen. Partiet har under 2019 års andra halva på allvar blivit etablerat som Sveriges näst största parti – över Moderaterna. Vem trodde detta var möjligt vid valet för fem år sedan? Trots att man även vid det valet växte och gjorde ett bra val.

Vi kan redan nu inför nästa val, 2022, se en fingervisning av vad som kommer ske. Då moderatledaren Ulf Kristersson redan nu ser och vet att statsministerposten är rökt utan hjälp av SD, har han redan börjat med alla medel (ihop med Ebba Busch Thor och Kristdemokraterna) att försöka stoppa ett nytt misslyckande.

Därför har M och KD redan, genom sina ”mys-fikor” gett herr Åkesson allt vad han drömt om och kämpat för – vilket är det så kallade konservativa blocket. M och KD talar ej öppet om det ännu och svarar media med olika osanningar. Men Moderaterna kommer skapa svensk historia ihop med KD och göra detta – oavsett kostnad. SD får sin omöjliga dröm uppfylld.

Efter nästa val 2022 kommer dessa tre partier utgöra ett konservativt block med Moderaterna på statsministerposten och SD med fullt inflytande. Jag kan se det redan. Glöm ej var ni läste detta.

Mot valet 2022. Spänning väntar. Saker som svek kommer att synas ju närmare vi kommer.

Orolig för kära Sverige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare