Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kommunal vanvård

Jag vill uppmärksamma LT:s läsare på Södertälje kommuns underlåtenhet avseende underhållet av Östertälje pendelstations huvudparkering, parkeringen är ju milt sagt ett av Södertäljes ansikten utåt och bör då om inte annat ur PR-perspektiv lämpligtvis också skötas med det i gott minne.

Åk ut så får ni själva se, gå runt hela parkeringen, trasiga p-räckena, bristfällig belysning mm mm, parkeringen är fullständigt vanvårdad och ser ut som rena slummen idag.

Kan vanvården möjligtvis ha något att göra med att parkeringen inte är en betalparkering, den är ju avgiftsfri under 24 timmar. Förmodligen är fallet så men det ska inte spela någon som helst roll för det kommunala underhållet.

Jag har minst 3 gånger felanmält parkeringen avseende dess enorma brister gällande sönderkörda, trasiga, brända, saknade p-räcken och bifogade då gott om bilder. Mina felanmälansnummer kan hämtas ut från kommunen.

Parkeringens belysningsstatus är också skött till vanvård, endast cirka hälften av belysningen fungerar idag, även här har jag felanmält noggrant med exakt angivna nummer på samtliga berörda belysningsstolpar.

Jag förutsätter att detta vanvårdsproblem lyfts vidare och att kommunen inom en snar framtid utlovar fullskaliga åtgärder av både p-räckena och belysningen. Tack för ordet.

Rätt från mig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare