Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Klimatförnekares desperata försök

Svar på Tommy Hanssons debattartikel "Är vi på väg mot ny ”liten istid” – kallaste juli på nära 60 år?"

Än en gång kan man inte låta bli att häpna över och skratta åt högerpopulistiska klimatförnekares desperata försök att förringa de klimatförändringar som bevisligen pågår runt om i världen. Sverigedemokrater vill gärna hävda att andra inte är seriösa i klimatdebatten, men hur seriöst är det att hävda att vi är på väg mot en ny istid bara för att det lilla landet Sverige, en obetydlig del av jorden, råkade få en ganska sval (men långt ifrån extremt kall) juli?

Samtidigt som andra delar av jorden upplever extremt höga temperaturer? Sibirien exempelvis har haft extremt höga temperaturer i minst ett halvår. Tommy Hansson verkar dessutom redan ha glömt den extremt varma vinter som vi fick uppleva här i Sverige senast. Nej, Tommy Hansson visar  med sin debattartikel än en gång att Sverigedemokraterna är av samma skrot och korn som ledare som Donald Trump och Jair Bolsonaro.

Kenneth

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare