Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur tänkte du nu, David Winerdal?

Jag läser i tidningen att David Winerdals (KD) förslag till lokallösning för Södertälje teateramatörer är att STA ska hyra in sig på Castorscenen. Jag vet inte om detta svar från kultur- och fritidsnämndens ordförande beror på ignorans eller inkompetens.

Winerdal menar alltså att STA ska betala för att hyra in sig i en lokal som Oktoberteatern får nyttja gratis? Vad är logiken i detta?

Följdfrågan blir hur han tänker kring användandet av Castorscenen, jag får förmoda att lokalen redan används av Oktoberteatern. Ska STA stå med mössan i handen och be om lediga tider som kan uppstå – men också utebli?

Det är möjligt att det förs interna dialoger som vi LT-läsare inte förstår eller känner till. Men David Winerdal, du får gärna förklara dig så slipper jag och andra undra vad du egentligen menar.

Södertäljebo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare