Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Helt rätt med hotell – stå på dig, Buller

Artikel 52 av 54
Hotellplanerna vid Maren
Visa alla artiklar

Jag har tagit del av debatten om hotellbygget vid Maren. Tycker att det är helt riktigt att bygga för att locka till sig turister. Denna stad har ett mycket dåligt rykte om sig.

Ta bort bron så att båtar kan komma in och sätt upp bodar där de som kommer med båtarna kan lägga till och handla och äta. Säkert finns det större kanalbåtar som kan komma med turister och bo på hotellet och äta på de restauranger som finns eller handla i Södertälje.

Det finns fler städer som ligger vid kusten där det under sommaren är fullbelagt och det sjuder av liv. Vad kan man göra nu runt Maren? Köpa en glass och sitta på halvruttna bänkar.

Det finns säkert fler saker som kan göras i denna stad för att lyfta staden ifrån botten eller ska Södertälje ha ett varumärke som den mest kriminella. korrupta och illegala staden. Med skjutningar, droger och utpressning – listan kan säkert göras längre.

Varför har kommunen inte satsat på att marknadsföra till exempel Björn Borg som är en världskändis och många fler som kommer ifrån staden? Södertälje skulle ha ett mycket bättre rykte om sig i Sverige och utomlands – säkert skulle många besöka eller flytta till denna fina stad.

Hur många har lämnat Södertälje för att de inte känner sig säkra att bo här? Stå på dig, Håkan Buller.

Sö-tälje

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare