Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Häpnadsväckande med fortsatta fester

En liten klick människor i Södertälje får oss alla övriga att se så dåligt ut.

Trots allt som varit sedan förra året när det gäller bröllop, fester och dop så har det ändå fortsatt även denna månad. Såg en artikel om att cirka 150 gäster hade bröllopsfest för par veckor. Hur är det möjligt och hur tänker man?

Dom flesta i Södertälje har tagit situationen på allvar och skött sig och så många uppoffringar har gjorts. Exempelvis har kyrkorna sedan förra året hållit stängt vilket slagit mycket hårt mot så många här i Södertälje, speciellt alla dom stackars äldre.

Det är häpnadsväckande att fester och bröllop fortfarande har kunnat förekomma när vi är i mars månad och så nära slutet med pågående vaccinering. Det är så respektlöst mot övriga befolkningen i Södertälje att en sådan liten klick folk ger alla övriga i staden dåligt rykte. Jag lovar att dom flesta, majoriteten, sköter sig och följer rekommendationerna.

Hälsningar Besviken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare