Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fördubbla bensinpriset – nu

Denna pandemi som svept över världen, måste nu under år 2020 få alla styrande ledare i världens alla länder att ta klimathotet på största allvar genast. Det är slut på ursäkter nu.

Länder som väljer att inte ta ansvar ska och måste bestraffas. Miljön och klimatet måste börjas räddas nu. Om vi tar ett exempel, så har den mycket reducerade biltrafiken i världens alla kända och okända städer omedelbart på kort tid visat sina otroligt positiva effekter. Luften är härligare att se och andas.

Speciellt bensinpriset borde höjas kraftigt redan nu. En direkt fördubbling i år. För de som klagar är det bara rent nonsens. Men har man råd med bil och alla dess utgifter så har man råd att betala lite dyrare för de bedrövliga utsläppen man lämnar efter sig också.

Det måste bli lite dyrare att köra bil, så enkelt är det. Tid finns inte. Vi ligger så otroligt långt efter redan. Fördubbla bensinpriserna genast. Det finns inga svårigheter med det.

Kanske slutar någon procent av Sveriges befolkning att köra lika ofta när det är som onödigast.

Miljö- och naturvän

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare