Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Du tjuv som tog väskan

Vad är det för en liga eller är det någon enstöring som bara på en sekund tog min dotters väska från bilen mitt i flytten i Mariekäll. Hela hennes liv var i väskan. Vad har du för nytta av allt som spärras direkt. Senare på kvällen hittade min dotters kille hennes viktiga mediciner utspridda i skogen i Mariekäll. Jag har läst om två andra som också blivit av med allt.

Mariekäll/Västergård var fina områden förut, vad är det nu? Stora gäng runt Matöppet och Jätten på kvällar, det är vidrigt att gå där. Nerskräpning, skrik och gap. Ibland kastar man ner blommor i marken från vagnar utanför affären. Vad är det för fel på er? Svara någon.

Vart tog Sverige vägen, det kan bara våra underbara politiker ge svar på! Och tala aldrig om en eller två meters gränser i Sverige. Man vet inte vad det är. Det förvånar mig att gamla människor struntar totalt i att använda munskydd. Alla spelar rysk roulette. Vad gör kommunben för att hålla koll på att regler följs? Inte ett skit. De lever ju i en annan värld, men ack, när någon av dem får corona kanske man kan se saker annorlunda.

Poliser o vakter i Mariekäll

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare