Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det finns oskrivna regler även bland gängkriminella

Läser och ser på LT om det djupt tragiska mordet på ett litet flickebarn endast 12 år gammal, inte ens tonåring.

Jag vet vad som sker härnäst. Som gammal yrkeskriminell, men som nu varit fri från all brottslighet i många långa år nu, så vet jag att det finns oskrivna regler även bland gängkriminella hur vridet det än kan låta för den vanliga allmänhetens öron.

Olyckshändelse eller inte kvittar här. Jag vågar lova att vedergällning kommer ske i Botkyrka på grund av detta. Den oskrivna regeln som många vanligt folk ej vet så går kriminella aldrig på någon annans barn, vare sej det är kusin, släkting eller vän åt motståndets sida.

Lovar att många kriminella där i Botkyrka hatar att detta kunnat ske och de gillar inte det. Så vedergällning kommer ske. Inte kanske. Jag vågar ärligt lova det och jag tror det kommer ske på något sätt snart, detta är långt ifrån över. Så detta behöver inte gå och bli ett nummer bland olösta mord. Om polisen på allvar prioriterar detta grova och vidriga brott genom hårda insatser som kartläggning, bevakning, avlyssning och så vidare och har tålamod tills vedergällningen också kommit, så kommer de få mer på fötterna att gå på utredningsmässigt och få bättre bild av vilka som tros ligga bakom detta vidriga brott.

Polisen vet detta hoppas jag, jag hoppas också att dom på allvar inte ger upp här och har tålamodet. För de skyldiga kommer gripas, sanna mina ord att så kommer bli fallet. Detta är långt ifrån över. Gud välsigna flickans själ. Så tragiskt och onödigt.

Gud välsigna flickans själ

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare