Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det finns annan sport i Södertälje än SSK

En läsare har reagerat på hur LT prioriterar i sin sportbevakning. Och får svar på tal.

Under vecka 33 var LT:s sportbevakning ett skämt. I snitt har LT tre sidor sport varje dag. Under denna vecka har SSK:s försäsong och träningsmatcher fått ett uppslag (två helsidor) varje dag, med undantag för något liten notis om någon annan idrott (SBBK, Kings och Jonas Jerebkos flytt) och stryktips, V75 och resultat på den tredje sidan.

Anmäl text- och faktafel

SSK spelar i allsvenskan och är inte ens där särskilt framgångsrikt, trots det får laget så mycket plats i LT:s redan nu lilla sportdel.

Jag har absolut inget emot SSK, går själv på en del matcher och tycker att det är roligt med ett lag i hemstaden men önskar en helt annan sportbevakning från LT:s sida. Att under en vecka lägga 10–12 helsidor om Sportklubbens försäsongsträningar, lagsammansättning och träningsmatcher anser jag är en riktigt dålig bevakning av stadens idrott. Skärpning LT!

Sportintresserad Södertäljebo

Svar: Tack för att du hör av dig. Vi vet att det är många som bryr sig om SSK, och det är därför vi bevakar klubben så här nära. Men självklart följer vi hela tiden upp vad ni som läsare tycker, och din kritik är något jag tar med mig.

Henning Johannesson

sportchef Mittmedia (där LT ingår)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare