Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Är det Håkan Bullers kompetens vi ska lita till?

Jag håller till fullo med Stefan Wikström, som nyligen skrev om bristen på stadsarkitekt och skönhetsråd i Södertälje. Jag hörde också programmet Stadsinspektionen i radions P1 där Boel Godner (S) arrogant påpekade att någon arkitekt eller skönhetsråd inte behövdes och att kompetensen fanns inom kommunen.

Jag skulle vilja påstå att det fula huset som byggts bakom det gamla rådhuset, eller den fula byggnaden framför gamla flickskolan aldrig hade byggts om vi hade haft en stadsarkitekt.

Det planerade 16-våningarshotellet som planeras på den bottenlösa marken vid McDonald's tomt skulle aldrig ens komma i åtanke. Vi vet ju redan vilket problem man har med den nya ingången till Kringlangaraget.

Jag undrar var kompetensen inom kommunen finns. Är det möjligen Håkan Buller (S) som besitter dessa kunskaper? I så fall har vi all anledning att oroa oss för vad som kommer att hända med vår stad i framtiden.

Marianne

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare