Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen Ijeh till Syrianska

Det blir med stor sannolikhet ingen Peter Ijeh på Fotbollsarenan i sommar. Efter förhandlingar i helgen verkar affären ha strandat.

Det har varit mycket uppmärksamhet kring nigerianen Peter Ijeh som provtränat med Syrianska under en tid. Den förre allsvenska skyttekungen skulle ersätta Michael Mensah men nu verkar klubben få fortsätta sitt letande efter en ny anfallare.

- Vi har pratat med Ijeh i helgen och just nu är det inte aktuellt att han spelar för Syrianska, säger tränare Özcan Melkemichel.

Är det helt uteslutet att han värvas?

- Mer eller mindre är det klart att det inte blir något.

Syrianska prioriterar att värva en ny forward men i dagens match mot Väsby United hittade man en bra lösning i de egna leden. Peshraw Azizi är vanligtvis försvarare men flyttades upp i anfallet och tackade med att göra två mål.

Syrianska kanske inte behöver Peter Ijeh när ni har dig?- Det vet jag inte, det är upp till tränaren. Det gick bra i dag och jag ska försöka göra mitt bästa, säger Azizi.

Dock räckte inte hans två mål. Väsby vann med 4-2 efter att hemmalaget haft ledningen med 2-0 i halvtid. Men i andra släppte man alltså fyra mål och säsongen första träningsmatch slutade med förlust.