Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen fara med Hedin

Det såg illa ut när Pierre Hedin träffades av ett slagskott i början av den andra perioden. SSK-backen tvingades utgå – men gav ett lugnande besked efteråt.

– Jag blev lite orolig precis när det hände. Men vi gjorde en koll och det ska inte vara någon fara alls. Jag kommer säkert ha lite ont i några dagar, värre än så är det inte, berättar Hedin.

SSK:s fysioterapeut Peter Konradsson är överhuvudtaget tillfreds med skadesituationen inför den stundande kvalserien. I dagsläget är det egentligen bara Linus Videll (feber i helgen) som möjligen skulle kunna vara ett frågetecken.

– När man går in i en kvalserie så vill man givetvis ha fullt lag, och just nu ser det bra ut. Såväl Linus Klasen som Björn Bjurling ska vara spelklara. Videll var krasslig när jag talade med honom i fredags, men förhoppningsvis är han på bättringsvägen.