Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inga svar om årskorten på äventyrsbadet

Vad som händer med de redan sålda årskorten till Sydpoolen där Äventyrsbadet stängdes i fredags är ännu oklart.

Flera personer har köpt årskort till Sydpoolen där Äventyrsbadet nu har stängt. LT har sökt Christer Zaar, vd för Actic, för att få svar om kunderna kommer att kompenseras på något sätt och i så fall hur.

Läsare som hört av sig påtalar att det redan i dag är svårt för mindre barn, icke simkunniga samt motionärer att få plats bland simskola och simträning.

I ett mejl hänvisar Christer Zaar till att Actic kommer gå ut med information till alla kunder och på hemsidan men inte när det ska ske. I skrivande stund finns på hemsidan bara information om att de som har outnyttjade klipp på sina kort kan vända sig till bolagets medlemsservice.

Att Sydpoolen funderade på att göra om Äventyrsbadet till en friskvårdsanläggning borde inte ha kommit så plötsligt. Idrottskonsulten Berndt Forsberg skrev på sin hemsida Bofsport den 17 augusti 2015:

”Med Actic som ägare satsar det tidigare Äventyrsbadet Sydpoolen på friskvård och rehabilitering tillsammans med företagshälsovården och landstinget. Det finns bland annat planer på att i framtiden bygga om den gamla äventyrsdelen till lokaler för träning, rehabilitering/behandling. ”

LT har inte fått någon kommentar av Christer Zaar om detta.