Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ica Maxi öppnar apotek

Nu tar Ica klivet in i läkemedelsbranschen på allvar och öppnar eget apotek för både receptbelagda och receptfria läkemedel.

Just nu pågår en stor ombyggnation av Ica Maxi i Geneta. En del av ombyggnationen beror på att man inom kort öppnar Icas egna apotekssatsning Cura apoteket.

– Det är bland annat därför vi bygger om, men det beror inte bara på det. Särskilt roligt är att vi nu får bidra med ett helt nytt apotek här i Södertälje. Här byggs ett nytt apotek, vi byter inte bara skyltar, säger Ica-handlare Jonas Berg.

Apoteket, som kommer ha samma öppettider som stormarknaden i övrigt, kommer handa både receptbelagda och receptfria läkemedel liksom egenvårdsprodukter. Därför kommer även farmaceuter, apotekstekniker och en apotekschef att anställas.

Exakt datum för när det nya apoteket slår upp sina portar är inte klart i dagsläget, men förhoppningen är att det blir i mitten av april månad.