Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I kväll kan du chatta med Boel Godner på LT.se

 
Val 2014
Visa alla artiklar

Nu får du chansen att ställa dina egna frågor till lokalpolitikens toppnamn. Med start i dag chattar du direkt med makthavarna på LT.se

Annons

Tycker du att vi journalister ställer fel frågor till politikerna? Har du svårt att bestämma dig inför valet? Vill du ha klara besked i lokala frågor du brinner för? LT ger dig möjlighet att chatta direkt med våra lokala politiker.

Först ut är Boel Godner, Socialdemokraternas förstanamn i kommunvalet i Södertälje. Från klockan 18 i kväll kan du ställa dina frågor till Godner i chatten på LT.se. Mellan klockan 19–20 kommer Boel Godner att med egna ord svara direkt och föra dialog i chatten på LT.se

På tisdag är det motståndaren Marita Lärnestads tur, och tiderna är de samma: chatten öppnar klockan 18 och Lärnestad svarar och för dialog klockan 19–20.

Onsdag och torsdag är det toppnamnen i Nykvarn som står i fokus. På onsdag kan du ställa frågor till Nykvarnspartiets Bob Wållberg, som kliver in i chatten klockan 19 och stannar till 20.

Märtha Dahlberg, Socialdemokraternas i Nykvarns toppnamn, chattar på torsdagen samma tider.

På LT.se/nyheter/val2014 hittar du sommarens porträtt på de fyra toppnamnen, där de berättar vilka frågor de brinner för att genomföra, om de får väljarnas förtroende.

Så här går det till

På LT.se kommer ett chattfönster öppna kl 18 varje kväll. Där kan du skriva in dina frågor. Från kl 19 gör respektive politiker entré i chatten, och du kan fortsätta ställa frågor till kl 20.

Måndag: Boel Godner, Socialdemokraterna Södertälje.

Tisdag: Marita Lärnestad, Moderaterna Södertälje.

Onsdag: Bob Wållberg, Nykvarnspartiet, Nykvarn.

Torsdag: Märtha Dahlberg, Socialdemokraterna Nykvarn.