Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur vore det att följa reglerna?

Nu har grillsäsongen börjat igen i Södertäljebornas vardagsrum. Det är vad vi hört från en kommunrepresentant att friluftsområdet kallas. Om det är deras vardagsrum så undrar jag hur man kan lämna det så smutsigt som man gör.

En idé vore att ta med soporna hem om de ej går ner i de usla papperskorgar som har öppningar som nästan är som en brevlåda. Men det är ju kalas för fåglarna.

Själv tänkte jag grilla i en grill som är ditsatt av kommunen. Det står ju att man endast får grilla på anvisad plats. Någon sådan plats fanns ej tillgänglig men många engångsgrillar och andra medhavda grillar var igång. Bara att vända och gå hem.

Jag undrar om det finns någon från kommunen som kollar upp att reglerna för friluftsområdet följs och varför så många nonchalerar påbudsskyltar som finns. Är det det laglösa friluftsområdet?

Skärpning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare