Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur var det med Bovieran, Mats Siljebrand?

Jag var på valdebatten om äldrefrågor den 21 augusti i Stadshuset. Där diskuterades bland annat bostäder för äldre. Från alliansens håll ville de helst ha privata byggherrar. Mats Siljebrand från Liberalerna berättade med stor entusiasm om Bovieran som ska byggas och som hade stor efterfrågan.

Jag protesterade. Vi var intresserade av Bovieran och var på ett möte i oktober 2017, men det var för dyrt så vi gick inte vidare. Däremot har mäklaren varit i kontakt med mig, via mejl, så jag har förstått att det inte var lättsålt.

Detta berättade jag för Mats Siljebrand på mötet. Hur det nu gick så hade jag fel, enligt Mats. Allt gick enligt planen.

I Länstidningen kommer fakta (LT, 24 augusti). Innan bygget av Bovieran påbörjas ska ytterligare tio lägenheter säljas, om de inte beslutar om något annat.

Nu har alltså 23 personer bundit upp sig med 100 000 kronor för en lägenhet de inte vet när de kan få. Där finns 31 osålda lägenheter.

Vad säger du om detta nu Mats Siljebrand? Är Bovieran så eftertraktad?

Anneli Wikström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare