Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Huddinge har hittat ny nivå

Huddingetränaren Nichlas Falk var inte nöjd med laget under hösten. Men i allettan har laget höjt nivån på det mesta. – Killarna har förstått vad som krävs, säger Falk.

SSK var det bättre laget och vann båda matcherna mot Huddinge under hösten. Men nu är det ett nytt lag som SSK möter i Björkängshallen, enligt Huddinges huvudtränare, djurgårdslegendaren Nichlas Falk.

– Vi har inte ändrat något i spelet, däremot har killarna tagit sin hockey till en högre nivå. Förut var det slarv här och där, men sedan starten av allettan har de krigat på hårdare. Det är mer engagemang och känslor och alla ställer högre krav, säger Falk och lyfter fram hur hans spelare hittills i allettan har täckt upp till 15 skott per match.

– Det är fler än jag varit med om under de tre tidigare åren som jag varit med här, säger Nichlas Falk.

En som bland annat lyft sig är lagets lagkapten, den rutinerade backen Christopher From Björk som har många säsongers erfarenhet av spel i hockeyallsvenskan.

– Det är ju en typisk sån spelare som lever för de här matcherna, för honom blir det hockey på riktigt när det blir kamp och krig på isen. Att åka till Sollentuna och vinna med 8–1 är inte hans före, säger Nichlas Falk, som tror på en hockeymatch av riktigt hög kvalitet mot SSK.