Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Horribelt hög parkeringsavgift

Till skillnad från andra kommuner verkar Södertälje kommun och Telge bostäder inte vilja ha besökare från andra håll i landet.

Anmäl text- och faktafel

Min svärmor bor på Fornbacken i Södertälje och har så gjort i över 40 år. Vi bor i Norrland och brukar hälsa på henne med jämna mellanrum och när vi skulle fira julen med henne fick vi en mindre chock när det gäller kostnad för att parkera bilen på besöksparkeringarna.

Södertälje kommun som ansvarar för parkeringarna har infört en ny modell som innebär en kostnad på sex kronor i timmen rakt av, det finns inte längre möjlighet att betala för 24 timmars parkering. Det här innebar att vi fick betala över 500 kronor för att hälsa på över julhelgen. Vår son kom också från Göteborg och även han fick betala över 500 kronor för sin bil.

Det som är mest horribelt är att det blir billigare för oss att parkera nere i centrum där det finns 24 timmars parkering och ta bussen upp till Fornbacken.

Christer K Carlström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare