Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon gör succé – med en imitation

30 sekunders sång, över 160 000 visningar på Youtube och Isabel Betyo är nu Södertäljes hetaste virala stjärna. – Jag är fortfarande chockad, säger Isabel Betyo.

För två veckor sedan spelade Isabel, 21 år, in en cover på Justin Biebers radiohit ”Love yourself” och lade upp den Instagram.

När filmen hamnade på Facebook delade ”Just girly vines”, som har över en miljon följare, klippet.

På 20 timmar var Isabels sång uppe i över 100 000 visningar.

– Jag har alltid sjungit, ja, enda sedan jag var liten, berättar Isabel som till vardags utbildar sig till fritidspedagog på Hagabergs folkhögskola i Södertälje.

Hon flyttade till stan för 1,5 år sedan.

– Jag älskar Södertälje. Att flytta hit är det bästa jag har gjort. Det finns bra människor här, säger Isabel.

Veckorevyn, Nyheter24 och lokalpressen i Skaraborg, där Isabel har vuxit upp, har hört av sig. Isabel njuter av flytet.

– Det är så mycket uppmärksamhet. Jag svävar på moln, säger Isabel.

– Nu ska jag börja köra all in och ser hur det går, berättar Isabel som kanske redan i dag ska in i studion hos One music entertainment här i Södertälje.

– Det blir lite covers och egna låtar om ett tag, säger Isabel som gillar hiphop, r B, trap och soul. Exakt vad hon ska spela in är inte klart men hoppas kunna lägga upp något nytt på Youtube redan i helgen.

Titta på klippet här .