Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Holster fick kliva av träningen

En hårt bandagerad Fredrik Holster fick följa lördagens träning från bänken. Men enligt Assyriskamittfältaren ska derbyt inte vara i fara.

Mittfältaren fanns med på uppvärmningen, men bestämde sig kort därefter för att inte chansa.

– En bristning och sträckning i baksida lår, skojar Fredrik Holster när LT-sporten kommer fram för att höra hur det är.

– Nej men jag har haft lite problem under några dagar. Men det är ingen fara, tror jag.

Du låter lite osäker?

– Nej, egentligen inte. Men man vet ju aldrig. Som det känns nu så känns det bra. Det var ingen träning man behövde vara med på, så jag kände att det var onödigt att träna om man känner någonting, säger Holster, och fortsätter:

– Jag har ofta det här och jag vet hur man ska behandla det, så det brukar inte vara några problem alls.

Ett definitivt beslut tas i morgon innan match.

– Jag har själv inte hunnit prata med honom, men skönt att höra att han är hoppfull. Sen ska han ju känna sig hundra procent också, säger Fredrik Samuelsson.

Assyriskatränaren hade en väldigt lugn lördagsträning med sitt manskap. Till skillnad från Syrianska, ägnades mycket av tiden åt att träna avslut. 

Förutom Kenny Pavey och Tim Söderström, var Mattias Genc en av de som såg het ut. Anfallaren har dock haft det tungt med målproduktionen den senaste tiden. 

– Det är okej, det är andra som klivit fram. Självförtroendet är på topp, så det är ingen fara med mig, säger Mattias Genc.

Genc har derbyerfarenhet sedan tidigare, men ett lika betydelsefullt som detta har han inte varit med om.

– Nu är det nästan på liv och död. Det är sista tåget som gäller. Det är bara att gå ut och kriga och plocka med sig tre poäng, det är inget mer som räknas.